GEBOORTE VIDEO

Geboorte
Het mooiste moment uit je leven elk moment terug kunnen kijken.
Voor de één een fijne herinnering maar het kan ook helpen om een eventuele traumatische ervaring te verwerken. 
Deze video bevat beelden van het begin van de bevalling, de geboorte en de uren erna. Momenten als het opvangen van de weeën, het steunen van de partner, de geboorte, de eerste ontmoeting, het doorknippen van de navelstreng, voeden, het controleren van de baby, het aankleden en ontmoeten van eventuele familie en vrienden.   

 

De eerste ontmoeting vindt plaats een maand voor de uitgerekende datum. Ik kom op bezoek bij jullie thuis en onder het genot van een warm drankje bespreken we alle wensen en verwachtingen. Dit gaat bijvoorbeeld over de posities waar je mij wel of juist niet wilt hebben, welke momenten ik écht niet mag missen en zelfs welke kleur kleding ik aan mag.
Een eventuele ontmoeting via skype is ook mogelijk.

Wanneer jullie mij boeken voor een geboorte video sta ik vanaf 37 weken 24/7 stand by. We houden contact via de app of telefonisch. Ik word graag op de hoogte gehouden van de laatste controles en natuurlijk als er grote veranderingen plaats vinden.

Dan is de grote dag daar, de bevalling begint of wordt ingeleid. Wij houden zoals vooraf besproken contact. Dit kan met jou zelf zijn, of met je partner. Wanneer er 3cm ontsluiting is rijd ik richting de geboorte plek. Ik film tot ongeveer 2 uur na de geboorte maar ik houd me niet vast aan een tijd. Ik film graag tot ik alle gewenste beelden heb en dit kan bij de een sneller gaan dan bij de ander.

bevalling, geboorte, bevallingsfilm, video, geboortevideo, film

Let op!
Ik rijd max 1 uur naar een geboorte plek, mocht het niet je eerste bevalling zijn dan rijd ik max 40 min. 


Geboorte video
Kennismaking
Aanwezig na 3cm ontsluiting
Filmen tot ongeveer 2 uur na de geboorte
Geboorte video van max. 6 min
Oplevering via WeTransfer
Geplande Keizersnede
Kennismaking
Ongeveer 4 uur filmen
Geboorte video van max. 6 min
Oplevering via WeTransfer

MEISJES

3

JONGENS

1

Prijzen zijn incl. BTW en exl reiskosten buiten Zaandam